Kinderen tussen 8 en 12 jaar kunnen zich helemaal uitleven met activiteiten zoals zingen, koken, sporten, dansen, fotograferen, mediteren, lezen en nog veel meer tijdens Zomerschool Kerkrade.

Zomerschool Kerkrade wordt 4 weken lang, wekelijks gehouden vanaf 20 juli 2020 bij SBO Arcadia in Kerkrade. Het is een initiatief van Jean-Philippe Rieu in samenwerking met gemeente Kerkrade, Vitale (Lim)burgers en met medewerking van Zuyd Hogeschool, VISTA College, onderwijsstichting Movare, SMK en VAzom.

Hoe, wat, waar?

De dag start om 9.00 uur en eindigt om 15.00 uur, woensdag 12.30 uur. De activiteiten van Zomerschool Kerkrade vinden plaats op SBO Arcadia. De kosten voor één week ontdekken en ervaren zijn € 75,- per kind.

Het motto van Zomerschool Kerkrade is ‘We zijn veel mooier dan we denken dat we zijn’. Kinderen ondernemen samen allerlei activiteiten die gezond zijn in alle opzichten. Deelname aan meerdere weken is mogelijk, mits hiervoor ruimte is.

Deze activiteit komt ook in aanmerking voor een vergoeding via Stichting Leergeld. Meer informatie hierover is terug te vinden op het aanmeldformulier.

Aanmelden

Er is dit jaar plek voor 12 kinderen per week in verband met Corona. Meld uw kind dus snel aan. Aanmelden kan door middel van een aanmeldformulier dat terug te vinden is op de website van Zomerschool Kerkrade(externe link). Het ingevulde formulier kan gemaild worden naar aanmelden@zomerschool-kerkrade.nl