Meld je dan aan voor één van de informatiebijeenkomsten in september!

In Kerkrade zijn serieuze plannen voor een nieuwe school voor voortgezet onderwijs: Het Martin Buber. Met jouw hulp kunnen wij de plannen voor Het Martin Buber realiseren!


Om de plannen te realiseren, zijn de steun en betrokkenheid van ouders namelijk onmisbaar. Daarom vragen wij ouders met kinderen die op 1 november 2021  10, 11 of 12 jaar oud zijn om voor 15 oktober 2021 een ouderverklaring af te geven


Met het afgeven van de ouderverklaring  geef je aan de plannen te steunen.  Je bent hierdoor niet verplicht je kind naar Het Martin Buber te laten gaan.

Antwoord op al je vragen

We kunnen ons voorstellen dat je meer informatie wilt hebben voordat je de ouderverklaring invult. Of misschien heb je de verklaring al ingevuld (bedankt!) maar twijfel je nog of Het Martin Buber de juiste school is voor jouw kind.

Omdat we graag meer over de school willen vertellen en je vragen willen beantwoorden, organiseren we van 7 tot en met 11 september een aantal informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we  je graag alles (maar dan ook echt álles!) over Het Martin Buber. Ook beantwoorden we graag alle vragen die je nog hebt.

  • Wil je meer informatie over het onderwijs zoals de lesmethode of dagindeling?
  • Twijfel je of je kind met een diploma van Het Martin Buber dezelfde mogelijkheden en kansen heeft als met een diploma van een andere school?
  • Wil je weten wat er gebeurt als je de ouderverklaring hebt ingevuld?
  • Heb je hulp nodig bij het invullen van de ouderverklaring?
  • Of heb je een andere vraag?

Schrijf je dan in op de website van Het Martin Buber voor één van de informatiebijeenkomsten op de dag die jou het beste uitkomt!

Vanaf september 2021 informatieavonden ga naar www.hetmartinbuber.nl of mail naar info@hetmartinbuber.nl

Volg je Het Martin Buber ook al op Facebook?