Breng een virtueel bezoek aan SUPERLOCAL – Super Circular Estate

Voor SUPERLOCAL – Super Circular Estate is een virtuele tour gemaakt om de verschillende onderdelen van het project te laten zien.

Je ‘loopt’ als het ware door het gebied en kunt allerlei informatie lezen.

De aanleiding voor de virtuele tour is de (internationale) interesse om het project te kunnen bezoeken. Door corona kunnen er geen rondleidingen worden gegeven. Door middel van de virtuele tour kunnen professionals en andere geïnteresseerden een goede indruk krijgen van het project.

De virtuele tour is het beste te openen met Google Chrome.

Bezoek de virtuele tour

Beginscherm virtuele tour SUPERLOCAL met expogebouw, flat en hijskraan gezien vanaf een grindweg

In het SUPERLOCAL-project worden zo veel mogelijk materialen van voormalige hoogbouwflats gebruikt voor de bouw van nieuwe woningen en de aanleg van de openbare ruimte. Er komen 130 nieuwe betaalbare huurwoningen, een gemeenschappelijke ruimte voor bewoners en omwonenden en een waterkringloop die regenwater opvangt en zuivert. SUPERLOCAL is een circulair bouwproject dat in het teken van duurzaamheid en bewonersparticipatie staat. Projectpartners zijn: HEEMWonen, Gemeente Kerkrade, IBA Parkstad, Dusseldorp, bouwbedrijven Jongen, Stadsregio Parkstad Limburg, WML, Waterschapsbedrijf Limburg, Zuyd Hogeschool, Veras, gemeente Landgraaf en gemeente Brunssum.

Banner met logos partners SUPERLOCAL