Meer bekendheid voor uw bedrijf in Kerkrade? En tegelijkertijd bijdragen aan een mooie, groene stad? Dat kan door tijdens onze jaarlijkse veiling te bieden op één of meer reclameborden op onze rotondes!

De opbrengst van de veiling gebruiken wij voor de aanleg en het onderhoud van de rotondeplantsoenen.

Wethouder Alexander Geers (Openbare Ruimte): “Op die manier draagt de opbrengst van de veiling bij aan een aantrekkelijke, groene stad. Door als ondernemer te investeren in één of meerdere reclameborden, investeert u dus niet alleen in meer bekendheid voor uw bedrijf, maar ook in de kwaliteit van de Kerkraadse openbare ruimte!”

De veiling wordt weer geopend!

Inmiddels zijn er op verschillende rotondes weer plekken vrijgekomen. Vanaf 7 september 2022 is het daarom weer mogelijk om uw bieding uit te brengen op één of meerdere reclameborden in de stad. Bieden kan tot en met 28 september 2022, vanaf € 520 (exclusief btw). De veiling sluit op 29 september 2022 om 00:00 uur.

Bieden kan via onze website

Een bod uitbrengen op één of meerdere borden kan door het aanmeldformulier op de informatiepagina over adverteren op rotondes in te vullen. Voor ieder bord vult u een apart formulier in.

U kunt kiezen uit 16 rotondes

Er zijn 16 rotondes in Kerkrade aangewezen waarop reclameborden kunnen worden geplaatst. Er passen maximaal vier borden op een rotonde. Bij sommige rotondes zijn het er minder. In totaal gaat het om 50 locaties. Er zijn op dit moment 40 plekken beschikbaar.

Wilt u weten waar de verschillende rotondes liggen? Kijk dan op de informatiepagina over adverteren op rotondes voor een overzicht.

Op het aanmeldformulier ziet u welke plekken er op een bepaalde rotonde beschikbaar zijn.

Meer informatie

Op de informatiepagina over adverteren op rotondes leest u ook meer over de veiling en de voorwaarden.

Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Marc Verjans of Rolf Doveren van de Afdeling Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 045 of e-mail: gemeentehuis@kerkrade.nl
 

Links op de foto een reclamebord met het Beleef Kerkrade logo, rechts het blauwe rotondebord. De rotonde staat vol groen. Op de achtergrond groene bomen en een flat.
Een voorbeeld van een reclamebord op een rotonde