De Torenstraat in Eygelshoven is van maandag 7 november tot en met vrijdag 18 november afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt met borden omgeleid. 

De Torenstraat gaat dicht omdat ProRail en Strukton dan verder werken aan het sluiten van de onbeveiligde overweg. De overweg is al weggehaald en het pad naar de overweg is afgesloten. Nu gaat Strukton op de plaats van het overpad een tunnel bouwen. Dit wordt een voetgangerstunnel naar het wandelgebied in het Schouffertsbos. 

Het aanleggen van de tunnel duurt tot 18 november. Als de tunnel er ligt, moet deze nog verder afgemaakt worden. Dit duurt tot eind december 2022. Hierna kunnen voetgangers de nieuwe tunnel gebruiken.

Tot en met eind december kunt u het spoor niet oversteken bij de Torenstraat

Tot die tijd kunt u het beste gebruik maken van de onderdoorgang bij de Waubacherweg bij station Eygelshoven Markt.

Omleiding verkeer van 7 tot en met 18 november

Het verkeer vanaf knooppunt Hopel kan omrijden via de Roderlandbaan-St.Pieterstraat-Eygelshovergracht-Kerkraderstraat-Veldhofstraat. 

Fietspad Torenstraat tussen 18 november en eind december (soms) afgesloten

Dit doen we zodat het verder afmaken van de tunnel veilig kan gebeuren. Fietsers kunnen dan omrijden via de Laurastraat-Spechtstraat-Kanariestraat.

Actuele informatie vindt u in Melvin

Een overzicht van actuele werkzaamheden, wegafsluitingen en omleidingen vindt u in het meldingssysteem voor wegverkeergegevens Melvin (externe link)
 

De Torenstraat is afgesloten.Het verkeer vanaf knooppunt Hopel kan omrijden via de Roderlandbaan-St.Pieterstraat-Eygelshovergracht-Kerkraderstraat-Veldhofstraat

Afbeelding vergroten