“Ondernemen, ook ná Corona, doe je samen!”

Een eigen bedrijf starten is niet altijd even makkelijk. Naast passie en doorzettingsvermogen is een goede voorbereiding één van de pijlers van succesvol ondernemerschap. Het is de 10de editie van het Startersevent Limburg. Een gratis Limburgs evenement voor iedereen die overweegt als zelfstandig ondernemer te starten of onlangs is gestart. Deze 10de editie  vindt plaats op donderdagavond 4 november a.s. van 19.00-22.30 uur in het Congrescentrum Het Forum in Roermond.

Ondanks de corona-pandemie is er een steeds grotere belangstelling om te gaan ondernemen, met name als ZZP’er. In de eerste 9 maanden van 2021 registreerde de KVK (Kamer van Koophandel) 8.487 starters in Limburg. Het Startersevent voorziet in een duidelijke behoefte: persoonlijk, kleinschalig, regionaal op één plek starters informeren, de mogelijkheid om te netwerken met andere starters en ondernemers. Zo sta je er niet alleen voor.

Afgestemd op de startersvragen uit de dagelijkse praktijk is een gevarieerd seminar programma samengesteld. Het Startersevent start om 19.00 uur met een plenaire presentatie / Power Talk “Ondernemen in crisistijden, pas je op tijd aan”  want een crises is nooit ver weg (TopChange).
Aansluitend worden in 2 rondes 6 seminars van 60 minuten aangeboden:

  • Starter en fiscus, fiscale zaken voor startende ondernemers (Belastingdienst ovb)
  • Een eigen bedrijf, de 10 stappen (KVK)
  • Het Broodfonds, arbeidsongeschiktheid, pensioen etc. (Risk-Co/Reijans)
  • Sales & Acquisitie; Klanten krijgen en klanten (vast)houden (Arthur Brekelmans)
  • Verkoper als tweede beroep (SalesStres)
  • Hoe verover je het hart van je ideale klant? (ill graff design – brand coach)

Je kunt twee van deze seminars volgen, per ronde een.

Deelname aan seminars van het Starterevent Limburg is gratis maar aanmelden is wel verplicht via de website is: www.starterscentrum.nl/startersdag-limburg/(externe link). Daar is ook meer informatie te vinden over dit evenement.  Bij deelname vragen wij je op de locatie om een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app.

Voor nadere inlichtingen over dit persbericht en het evenement kan contact worden opgenomen met Ger Smith van het StartersCentrum Limburg tel: 06-29058301  e-mail: gs@starterscentrum.nl