Misschien heeft u het al gezien: vanaf nu staat ons stadsjournaal in de Hallo Kerkrade.

Vorig jaar hebben wij onze inwoners gevraagd hoe zij het liefst nieuws van de gemeente ontvangen.
Vooral de oudere inwoners lieten ons weten dat zij ons nieuws graag op papier in de brievenbus krijgen.

De Hallo Kerkrade verschijnt in heel Kerkrade gratis in de brievenbus. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons Stadsjournaal en de berichten van Beleef Kerkrade vanaf nu in de Hallo Kerkrade te plaatsen. 

U kon al een paar keer paar jaar berichten van de gemeente in de Hallo Kerkrade lezen. Maar vanaf nu staan onze berichten in elke Hallo. Ook staan er meer berichten van de gemeente en Beleef Kerkrade in dan eerst. 

Let op: als u een Nee/Nee-sticker op de brievenbus heeft, krijgt u de Hallo Kerkrade niet. Wilt u wel graag ons stadsjournaal lezen? De Hallo Kerkrade is op de woensdag van verschijning ook gratis af te halen op het Stadskantoor.

De volgende Hallo Kerkrade ligt op woensdag 31 januari 2024 in de brievenbus.
Kijk voor alle verschijningsdatums op de website van Hallo Parkstad(externe link)

Geen Hallo gekregen? Laat het weten! 

Heeft u geen Nee/Nee-sticker op de brievenbus maar toch geen Hallo Kerkrade ontvangen? 
Laat dit dan weten door een e-mail te sturen naar bezorgers@hallolimburg.com of te bellen naar 06- 50602747. U krijgt dan de Hallo nagestuurd. En de bezorger gaat kijken hoe het komt dat u de Hallo niet heeft gekregen. 

Ons nieuws is ook online te vinden

Ons nieuws is behalve in het stadsjournaal ook te vinden op onze website en op onze social mediakanalen. Liever al ons nieuws direct in uw inbox? Abonneer u dan op onze e-mail nieuwsbrief 

Alle berichten van Beleef Kerkrade vindt u op de website(externe link) en de social mediakanalen van Beleef Kerkrade. Op de website(externe link)van Beleef Kerkrade kunt u zich ook inschrijven voor de e-mail nieuwsbrief van Beleef Kerkrade.