Geeft jouw Kerkraadse sportclub om haar leden of wil je nieuwe leden werven? Voor het organiseren van een beweegactiviteit kun je eenmalig een bijdrage uit het Sportakkoord ontvangen. Dus heb je een goed beweegidee? Kom dan in actie en doe een aanvraag bij het Sportakkoord!

‘Kom in actie’

Het Sportakkoord Kerkrade biedt de nieuwe regeling ‘Kom in actie’ aan voor het werven en het behouden van leden. Naast de reguliere projectaanvraag kan iedere Kerkraadse (sport)aanbieder in 2023 eenmalig een verkorte aanvraag indienen voor een financiële bijdrage. De voorwaarden van het sportakkoord zijn overigens aangepast en laagdrempeliger. Dat maakt het doen van een aanvraag eenvoudiger. Sportverenigingen zoals Gymnastiekvereniging Balans en VC Furos, maar ook organisaties zoals Only Friends Limburg, NoviZorg en Roda JC gingen je voor!

Aanvragen

Meer informatie over het Sportakkoord Kerkrade en deze eenmalige regeling zijn terug te vinden via de website www.volgjesportakkoord.nl/kerkrade(externe link). Benieuwd naar initiatieven of ideeën opdoen? Noteer dan woensdagavond 5 juli alvast in je agenda. Dan vindt weer een sportbijeenkomst plaats in sportcomplex Vie. Hou hiervoor de website in de gaten!