Minister Mariëlle Paul bezoekt Het Martin Buber

Vandaag bezocht onderwijsminister Mariëlle Paul (VVD) Het Martin Buber in Kerkrade. De nieuwe school voor MAVO, HAVO en VWO kon al eerder op haar belangstelling rekenen.  Na de officiële opening van het schoolgebouw was vandaag hét moment om zich verder te laten informeren over de ontwikkeling op deze nieuwe school voor middelbaar onderwijs.

Minister Paul ging tijdens haar bezoek in gesprek met de burgemeester Dassen, wethouder van Drunen en Het Martin Buber-kernteam. Ook heeft zij de workshops van de Beleefmiddag van Het Martin Buber bijgewoond. 


Over Het Martin Buber

Het Martin Buber is een nieuwe middelbare school in het centrum van Kerkrade.

Een school voor MAVO HAVO en VWO waar je samen beleeft wat je leert. Het Martin Buber is veel meer dan een gewone school. Het is een ontmoetingsplaats en een leergemeenschap waar ieder kind écht beleeft wat het leert. In de ontmoeting en in het gesprek met anderen komen leerlingen tot zelfinzicht en ontwikkeling. Ze ontwikkelen zich tot weerbare jong volwassenen die met handen, hoofd en hart bijdragen aan de maatschappij. Het Martin Buber is een school voor voortgezet onderwijs in Kerkrade waar je leert voor een diploma én voor het leven.

Meer informatie: www.hetmartinbuber.nl