Begin oktober organiseerde de afdeling werk en inkomen van Gemeente Kerkrade samen met WSP een Ketenpartnerdag in het Flexiforum voor partners in werk en inkomen. De dag was goed bezocht en er werd volop genetwerkt. Wethouder John Roland opende de middag.

De middag stond in het teken van samenwerken en verbinden. Zo’n 60 medewerkers van verschillende organisaties waren aanwezig. Op het programma stond onder andere een sessie over vitaliteit. Daarin namen we alle Parkstadcollega’s mee in onze visie Vie, vertaald naar het programma Vitaal Kerkrade. In dat programma worden mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt en gecoacht op het gebied van beweging, voeding, leefstijl en participatie. Een succesvolle manier van werken die we graag wilden delen met onze partners!

Na het informatieve gedeelte volgde een humorworkshop waarbij humor in relatie tot werkgeluk één van de onderwerpen was. De middag werd afgesloten met een gezellige borrel.

De Ketenpartnerdag is een mooie gelegenheid om bij te praten met partners uit Parkstad die aan hetzelfde doel werken: het bij elkaar brengen van vraag en aanbod als het om werk en inkomen gaat en natuurlijk ook het tijdelijk voorzien van een financieel vangnet.