Beleef Kerkrade! Dat kan. Je kunt er komen werken.

Vier zunt Kirchroa en we zijn op zoek naar een nieuw hoofd Communicatie & Marketing!

Kerkrade, een middelgrote stad met de prijswinnende dierentuin GaiaZOO, een prachtig voetbalstadion op de bruisende Rodaboulevard met leisure en retail en 6 miljoen bezoekers per jaar. Met de eeuwenoude Abdij Rolduc en Museum Discovery en ook met parels in de wijk zoals Schacht Nulland en de Botanische Tuin.

 Een stad met innovatieve projecten. Denk aan Vie - leven in beweging, Rolduckerveld, SuperLocal of Tiny Houses. Een stad met volle bedrijventerreinen, het uitverkochte Flexiforum-concept en sfeervolle evenementen. Van jans modern of juist met een rijke geschiedenis. 

Onder de vlag van Beleef Kerkrade vertellen en delen we verhalen. Verhalen van en voor Kerkradenaren, ondernemers én bezoekers. Maar we willen onze stad nóg meer en nóg nadrukkelijker op de kaart zetten. Waarbij we ook met een communicatieve bril kijken naar de kansen om te bouwen aan onze mooie stad

In Kerkrade valt heel wat te beleven en is er nog heel wat te doen. Daarom zijn we op zoek naar jou! Met een flinke dosis lef en brutaliteit mag jij vanuit jouw plek als hoofd van onze bevlogen afdeling Communicatie en Marketing aan de slag om onze stad verder vorm geven en te vermarkten.

Voel jij je aangesproken? Is dit een opdracht die jou past? Lees dan hier(externe link) verder voor de volledige functieomschrijving.