Brightlands is op zoek naar de winnaar van de Marc Cornelissen Brightlands Award 2023(externe link) Bezig aan een droom om de circulaire transitie te versnellen? Dan kan de Marc Cornelissen Brightlands Award 2023 én € 35.000 voor jou zijn! 

Dit ben jij

Je richt je als pionier of team van pioniers op innovatieve bijdragen c.q. doorbraken op het gebied van (bio) circulaire economie, klimaatverandering, voedselproductie, industriële processen, bouwen, mobiliteit, IT-oplossingen, gezondheid of energievraagstukken. Op die manier help je mee om de circulaire transitie te versnellen. Jouw project vindt zijn basis in Nederland of de Duitse of Belgische grensregio. De impact mag uiteraard werelds zijn. Tijdens de expeditie heb je ook ontdekt dat je (nog) niet aanmerking komt voor conventionele financieringsvormen om die volgende stap te zetten.

De winnaar

Eén ding staat vast: de winnaar wordt iemand die recht doet aan de nalatenschap van duurzaamheidspionier Marc Cornelissen, iemand met een missie en met moed. Iemand die anderen mee kan nemen in de droom die Marc ook had, namelijk alles op alles zetten om klimaatverandering tegen te gaan.

Meld jouw project aan!

Wil jij net als Marc Cornelissen de circulaire transitie versnellen? 
Meld jouw project dan voor 15 juni aan! 

De award wordt op 25 oktober 2023 op de Brightlands Campus Greenport Venlo voor de vijfde maal de uitgereikt. 

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op de website van de Marc Cornelissen Brightlands Award(externe link)

Marc Cornelissen in de sneeuw met meetapparatuur