Gemeente Kerkrade verkoopt de sporthal in Kerkrade-West. We zijn op zoek naar een goede nieuwe invulling voor het gebouw. 

De sporthal ligt aan de Schoolstraat 90, direct naast het Flexiforum. In het Flexiforum zitten verschillende bedrijven, waardoor het op die plek bruist van de activiteiten. 

Het gebouw biedt veel verschillende mogelijkheden. Het is 1600 vierkante meter groot en ligt op een grondstuk van ongeveer 6000 vierkante meter. De precieze grenzen van het grondstuk worden nog bepaald. 

Op dit moment heeft het gebouw als bestemming ‘maatschappelijk’. Dit betekent dat de nieuwe eigenaar het gebouw kan en mag gebruiken voor verschillende maatschappelijke functies. Bijvoorbeeld welzijn en zorg, volksgezondheid, cultuur, religie, onderwijs, verenigingsleven of kinderopvang. 

Heeft u een plan voor het gebouw, maar past dit niet binnen deze bestemming? Dat is geen probleem. We vinden het ook goed als het gebouw na de verkoop een andere functie krijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoor, of dienstverlening. Een uitzondering is woningbouw. U mag dus geen woningen in het gebouw maken.  

Heeft u plannen die passen bij het gebouw? Dan kunt u tot en met 1 maart 2023 een plan met bod indienen. 

Meer informatie over de voorwaarden en de selectieprocedure leest u op Funda in Business