Er is voor inwoners van Kerkrade weer nieuwe ruimte om zonnepanelen aan te schaffen met een lening van de gemeente. 

De gemeenteraad heeft besloten om nog eens € 1,95 miljoen budget vrij te maken voor het Zonnepanelenproject Parkstad. Met het extra budget kunnen ongeveer 325 extra huishoudens deelnemen aan het project. 
Het totale budget voor het project komt nu op € 9,75 miljoen sinds de start in 2017. 

Wethouder Schneider (Duurzaamheid): “Sinds de start van het project hebben al meer dan duizend huishoudens met een eigen woning in Kerkrade zonnepanelen aangeschaft via de gemeente. Goed nieuws dat we nu nog meer inwoners kunnen helpen met een gunstige gemeentelijke lening voor het verduurzamen van hun woning.”

Verduurzamen en geld besparen

Als u meedoet met het Zonnepanelenproject Parkstad bent u verzekerd van een goede zonnepaneleninstallatie en verduurzaamt u uw woning. 
Door de zonnepanelen te financieren met een lening van de gemeente, bespaart u meer op uw energierekening dan u aflost. Bovendien wordt alles voor u geregeld, zoals de aanschaf en de installatie. Ook heeft u voor een periode van 15 jaar geen zorgen omdat de garantie en het onderhoud ook geregeld zijn via de gemeente.

Vrijblijvende offerte

Aanmelden voor een vrijblijvende offerte is eenvoudig. Ga hiervoor naar de website van het Zonnepanelenproject Parkstad. Op deze website kunt u ook de voorwaarden en uitgebreide informatie vinden. 

Logo Duurzaam Kerkrade