Eurode business center

Het Eurode Business Center, gelegen op de Nederlands-Duitse grens, is het eerste grensoverschrijdende bedrijfsverzamelgebouw in Europa. Bedrijven profiteren hier van de voordelen van deze unieke locatie. Voor de in dit gebouw gevestigde ondernemingen zijn namelijk zowel het Nederlandse als het Duitse rechtssysteem van kracht!

Het Eurode Business Center beschikt over modern ingerichte kantooreenheden, variërend van circa dertien tot vijfendertig vierkante meter. Aan de rechterzijde van de grens bevinden zich de kantoren op Duits grondgebied en aan de linkerzijde die op Nederlands grondgebied. Voor vergaderingen en andere bijeenkomsten zijn speciale ruimtes te huur. Aan beide zijden van het gebouw bevinden zich ruime parkeervoorzieningen.

 In het kader van internationale samenwerking behoren internationaal georiënteerde ondernemingen in de dienstverlenende sector tot de doelgroep van het Eurode Business Center. Zowel voor startende ondernemingen als voor reeds succesvol opererende bedrijven is het Eurode Business Center een uitzonderlijke internationale vestigingsplaats.

Locatie

Eurodepark 1
6461 KB Kerkrade / 52314 Herzogenrath

Meer informatie

Voor meer informatie over de verhuur van kantoorruimte kunt u contact opnemen met Lebe Business Centers
Tel. (046) 3020016

Meer informatie is ook te vinden op de website van het Eurode Business Center(externe link)