Dat willen we samen met de inwoners van Kerkrade vieren!

Kom je die dag gezellig een kop koffiedrinken bij ons? Je maakt dan kans op één van de vier Beleef Kerkrade Kadokaarten t.w.v. € 25,00 (te besteden bij ondernemers in Kerkrade). Daarnaast hebben we leuke goodiebags (geschenkentasjes), die we weggeven aan mensen die de GeldWijzerWinkel die dag bezoeken.

De verloting van de Beleef Kerkrade kadokaart

De verloting is om 16.00 uur, maar mocht je eerder op die dag binnen lopen dan kun je natuurlijk je gegevens achterlaten en maak je ook kans op deze leuke kadokaart. Om 16.00 uur aanwezig zijn bij de verloting is natuurlijk helemaal top! Je vindt de GeldWijzerWinkel aan het Martin Buberplein 21 te Kerkrade (gelegen tussen achterkant Raadhuis en achteringang bibliotheek/HUB). Tot 10 augustus 2022!

De GeldWijzerWinkel helpt bij vragen over geldzaken

Welke gevolgen hebben bijvoorbeeld verlies van werk, een echtscheiding of pensioen? En wat gebeurt er als ik werk krijg of 18 jaar word? De GeldWijzerWinkel helpt je bij deze vragen.

De GeldWijzerWinkel biedt ook hulp bij betalingsachterstand

Ook als je betalingsachterstanden hebt, kunnen wij je helpen. Bijvoorbeeld als je huur, gas, water, licht of bijvoorbeeld de ziektekostenverzekering niet kan betalen. Samen met andere organisaties in Kerkrade organiseert de GeldWijzerWinkel ook activiteiten en voorlichtingen over rondkomen met geld.