Business Center Kosterbeemden

Op een fraaie locatie in het centrum van Kerkrade ligt Businesscenter Parkstad Kosterbeemden. Hier vindt u instapklare kantoorunits vanaf tien vierkante meter. De flexibele mogelijkheden beantwoorden aan de eisen van vandaag én de toekomst.

Omdat bij het betrekken van nieuwe kantoorruimte veel komt kijken, is een all-in formule ontwikkeld. De kantoorunits zijn instapklaar afgewerkt, zodat u de ruimte alleen nog hoeft in te richten. Verder heeft u -indien gewenst- de keuze uit een speciaal dienstenpakket. Hierbij valt te denken aan voorzieningen op het gebied van verzekeringen, bancaire leningen, accountancy, telecom, kantoormeubilair en dergelijke. Door het schaalvoordeel profiteert u ook nog eens van uiterst scherpe prijzen. Voor vergaderingen en andere bijeenkomsten zijn op basis van dagdelen speciale ruimtes te huur.

Het Businesscenter beschikt over ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein. Ook met het openbaar vervoer is het Businesscenter uitstekend bereikbaar. Station Kerkrade-Centrum en twee bushaltes liggen op vijf minuten loopafstand.

Locatie

Kosterbeemden 45
Kerkrade

Meer informatie

Meer informatie over Businesscenter Parkstad Kosterbeemden is te vinden op de website van Jorritsma Vastgoed