Ambitieplan 'Samen voor Kerkrade-Oost'

Op woensdag 20 maart presenteerden wij het Ambitieplan 'Samen voor Kerkrade-Oost' in het Catharina Hoes. Maar nu begint het pas echt! Met bestuurlijke goedkeuring gaan we verder met de uitwerking van het plan. Heb je het ambitieplan nog niet gezien? Bekijk het dan hier

De focus verschuift van het maken van het ambitieplan naar het realiseren ervan. Hiervoor kijken we naar de manier waarop we dit kunnen organiseren en maken we een plan voor de komende jaren. Zo kunnen we met de organisaties en bewoners uit Kerkrade-Oost aan de slag om het ambitieplan waar te maken. 

We hebben al een start gemaakt en zijn verrast door het grote aantal projecten dat al in Kerkrade-Oost georganiseerd wordt door, voor en met bewoners. Deze projecten, zoals burgerinitiatieven, wijkversterkingsprojecten, herinrichtingsplannen en veiligheidsprogramma’s, passen goed binnen de thema’s van het ambitieplan. 

Het ambitieplan is dan ook niet alleen bedoeld voor nieuwe initiatieven, maar wil vooral bestaande initiatieven bundelen en zichtbaar maken. Daar hebben we jullie als bewoners voor nodig. Volg de Facebook-pagina van Samen voor Kerkrade-Oost voor de laatste updates. Jullie kunnen vanaf nu maandelijks een bericht verwachten over de thema’s van het ambitieplan en de activiteiten in de wijk.