Op 10 augustus 2022 bestond de GeldWijzerWinkel Kerkrade precies één jaar. Dit werd gevierd met een open dag. De open dag is bezocht door medewerkers van de samenwerkende organisaties, collega’s en natuurlijk de kerkraadse inwoners. Onder de inwoners die langskwamen werden 4 beleef Kerkrade kadokaarten verloot. Inmiddels hebben de winnaars alle 4 bericht gehad.

Ook wethouder Roland kwam langs op de open dag. Hij reikte een bloemetje uit aan een echtpaar dat aangaf goed geholpen te zijn door de inzet van de GeldWijzerWinkel. Wethouder Roland (sociale zaken en werkgelegenheid): “De Geldwijzerwinkel is een belangrijke, laagdrempelige voorziening in het centrum. Inwoners kunnen hier terecht met al hun geldvragen, bijvoorbeeld over pensioen, scheiding of wat er gebeurt als je 18 jaar wordt. Ook helpt de Geldwijzerwinkel bij betalingsachterstanden. Ik ben blij dat we deze voorziening aan onze inwoners kunnen bieden.”

Wil je gratis advies over geldzaken of voel je de behoefte om met iemand te sparren? Loop gerust vrijblijvend binnen! Kijk voor meer informatie op www.geldwijzerwinkel.nl(externe link)

Groepsfoto van open dag Geldwijzerwinkel