Mijn naam is Patrick Heckmanns en stel mij graag even kort voor aan jullie.
Ik ben getrouwd en heb twee prachtige dochters.

Ik ben werkzaam als viooldocent bij SCHUNCK muziek en dans te Heerlen. Muziek is dan ook een belangrijke factor in mijn leven. Dit werk combineer ik met de functie programmamaker educatie, eveneens bij SCHUNCK, waarbij ik me vooral richt op het werkveld zorg en welzijn.

In 2006 werd ik beëdigd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, en sedertdien voltrek ik met veel plezier huwelijken of partnerregistraties.

Het is prachtig om een bijdrage te leveren aan één van de mooiste dagen van veel mensen. De dag waarop hun huwelijk wordt gesloten of hun partnerschap wordt geregistreerd. Voor het huwelijk of de partnerschapsregistratie vindt er nagenoeg altijd een kennismakingsgesprek plaats. Het is jullie huwelijk of registratie, vragen, ideeën en wensen voor de grote dag kunnen dan besproken worden. Ik kan mijn speech helemaal afstemmen op jullie. Mijn uitgangspunt is dat de huwelijksceremonie het begin vormt van een prachtige dag. Een dag waaraan ik graag mijn steentje bijdraag. Veel plezier alvast met de voorbereiding op jullie huwelijksdag en wie weet.....tot ziens!