Mag ik mij even voorstellen: mijn naam is Lucie van de Meerakker, ik ben geboren in Schaesberg. Vanaf 1988 woon ik in Kerkrade waar ik mij helemaal thuis voel.

Gedurende 35 jaar heb ik een eigen modellenbureau gerund. Tevens heb ik workshops gegeven in etiquette, houdingverbetering, presentatietechnieken en effectief communiceren. Voor een televisie productiebedrijf het screenen en casting van figuranten en acteurs geregeld.

Kortom, ik heb met veel verschillende mensen, jong en oud, mogen werken. Jarenlang vrijwilligers voor evenementen en goede doelen gecoördineerd  tevens zit ik in het presentatoren vrijwilligersteam van het WMC.

De ervaring met de organisatie en het presenteren van vooral de bruidsmodeshows in binnen- en buitenland inspireerde mij dan ook om in 2009 te solliciteren naar de functie van BABS, een hele bijzondere baan.

Nog steeds heb ik dezelfde passie. Het is een privilege om twee mensen met elkaar in de echt te mogen verbinden. Ik vind het dan ook geweldig om een huwelijk te sluiten, in het Nederlands, Engels of Duits en natuurlijk ook iedere geaardheid..

Het is voor mij altijd opnieuw een uitdaging om een toespraak te schrijven met emotie, humor, een lach en een traan. En dit zo persoonlijk mogelijk.
Daarom, zeker weten, dat ik mijn uiterste best hiervoor zal doen.

 Het is voor mij een groot voorrecht als ik dit voor jullie als BABS mag doen.