Goed nieuws! Ook dit jaar gaat de Zomerschool Kerkrade weer van start. Dat betekent dat kinderen tussen de 7 en 12 jaar zich helemaal kunnen uitleven met activiteiten zoals zingen, koken, sporten, dansen, fotograferen, mediteren, lezen en nog veel meer. 

De Zomerschool is een initiatief van Jean-Philippe Rieu in samenwerking met Vitale (Lim)burgers, Zuyd Hogeschool, VISTA College, de gemeente Kerkrade, Stichting Movare en enthousiaste vrijwilligers en professionals.
Vanaf 26 juli worden er gedurende  5 weken activiteiten georganiseerd bij de scholen Arcadia en St. Jan Baptist in Kerkrade. Bovendien groeit Zomerschool Kerkrade.

Door het succes van de afgelopen jaren, de samenwerking tussen partners en de buurt zal ‘Zomerschool Kerkrade’dit jaar ook gaan plaatsvinden in de herfstvakantie.

Gezond in alle opzichten

Een heel team van vrijwilligers en professionals zet zich in om de kinderen een onvergetelijke, leerzame en gezonde tijd te bezorgen. Het motto van Zomerschool Kerkrade is dan ook: ‘We zijn veel mooier dan we denken dat we zijn’. Kinderen ondernemen samen allerlei activiteiten die gezond zijn in alle opzichten.

Aanmelden

Aanmelden kan nu al, ook voor de herfstvakantie. Ga naar www.zomerschool-kerkrade.nl en vul het aanmeldformulier in. De plekken zijn beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Het programma is elke dag tussen 9.00 en 15.00 uur en kinderen nemen minimaal één week deel. Een week ontdekken en ervaren kost €75 per kind. Deelname aan meerdere weken is mogelijk, mits hiervoor ruimte is.

Deze activiteit komt ook in aanmerking voor een vergoeding via Stichting Leergeld. Meer informatie hierover is terug te vinden op het aanmeldformulier.

Voor meer informatie  en eventuele vragen over het inschrijven kunt u mailen naar aanmelden@zomerschool-kerkrade.nl

Foto gemaakt tijdens de Zomerschool in 2020