Probeer de nieuwe website

Op 22 maart lanceert de gemeente Kerkrade een proefversie van de nieuwe website. Zo kunt u alvast wennen aan het nieuwe uiterlijk. Op elke pagina staat een reactieveld. Laat gerust weten wat u van de website vindt.

sluiten x

Trouwen in Kerkrade

Zeg je 'ja' tegen elkaar? Kies dan uit één van de fantastische trouwlocaties in Kerkrade!

Wie trouwplannen heeft of een partnerschap wil laten registreren, heeft eigenlijk maar één wens. Het moet vooral een onvergetelijke dag worden. En dus besteed je extra veel tijd en aandacht aan je trouwkleding, aan een eventuele kerkelijke inzegening, de fotoreportage, de receptie, noem maar op.

Maar hoe zit het met de officiële huwelijksvoltrekking of de partnerschapregistratie? Hoe gaat dat in z'n werk en vooral ook, waar doe je dat? Denk dan eens aan Kerkrade, trouwstad bij uitstek.

Een trouwdag op maat!

De gemeente Kerkrade doet nog meer om jullie de dag van jullie leven te bezorgen. De medewerkers zullen jullie wegwijs maken in alle formele verplichtingen waaraan jullie moeten voldoen: welke documenten heb je bijvoorbeeld nodig en hoe hoog zijn de te betalen leges. Op deze en nog veel meer vragen geven zij jullie graag een uitgebreid en deskundig antwoord.

We zetten alvast alle belangrijke informatie over trouwen voor jullie op een rij.

Algemene informatie trouwen in Kerkrade

Voornemen: wat regelt u voordat u gaat trouwen?

Trouwen: wanneer kunt u trouwen?

Trouwambtenaren

Trouwlocaties

Met trouwen bedoelen we ook de registratie van een partnerschap.

Heeft u nog vragen? 

Op onze website vinden jullie veel informatie over de voorbereidingen van jullie trouwdag. Komen jullie er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Burgerplein, burgerlijke stand, via telefoonnummer 14 045, of per e-mail gemeentehuis@kerkrade.nl
Wij wensen jullie veel succes toe met alle voorbereidingen en alvast een onvergetelijke dag!