Pagina opties

Groter
RSS

WmoWijzer Kerkrade wordt KerkradeWijzer (13-11-2020)

Logo Kerkradewijzer

De veel gebruikte website ‘WmoWijzer Kerkrade’ is in een nieuw jasje gestoken en heeft een nieuwe naam gekregen. Omdat er inmiddels veel meer op staat dan alleen Wmo-zaken, heet de website nu: KerkradeWijzer, Weë Wat Woa in Kirchroa.

De KerkradeWijzer legt uit hoe wonen, zorg, welzijn, werk en geldzaken in Kerkrade zijn geregeld. De KerkradeWijzer wijst mensen de weg naar organisaties, activiteiten, hulp en initiatieven in hun eigen buurt.

Voor en door iedereen

“Helpen en geholpen worden. Dat maakt onze samenleving een stuk fijner,” aldus wethouder Jongen (Wmo en Welzijn). “KerkradeWijzer is er voor en door iedereen. Voor inwoners die op zoek zijn naar informatie en ondersteuning bij zorg, welzijn, wonen en werk. Voor organisaties en ondernemers die hen daarbij kunnen helpen. Voor inwoners die graag iets voor een ander willen doen.”

Uitgebreide zoekfunctie

De KerkradeWijzer is natuurlijk ook heel handig voor alle professionele hulpverleners en mantelzorgers. Via de uitgebreide zoekfunctie (knop met vergrootglas) kun je heel gericht zoeken welke voorzieningen in Kerkrade voorhanden zijn.

Dus als je wilt weten Weë Wat Woa in Kirchroa te vinden is, kijk dan op www.kerkradewijzer.nl

Organisaties kunnen zich aanmelden via een link op de website.