Pagina opties

Groter
RSS

Werkzaamhedenbericht Centercourt/Centrumplan Kerkrade (06-05-2020)

(alle planningen onder voorbehoud)

Vragen of meer informatie? Indien u naar aanleiding van dit bericht nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Jos Bauer, projectleider communicatie, centrumplankerkrade@gmail.com of 06-81271777.           

P-terrein Atrium wordt gefaseerd gesloten: definitieve sluiting 1 juni 2020

Het huidige Atrium parkeerterrein (achter het voormalige ziekenhuis) is onderdeel van het bouwplan Center Court Kerkrade. Een deel van het parkeerterrein is reeds eerder opgeheven en ontgraven. In mei zal het terrein gefaseerd opgeheven worden, waarna ontgraving start.

Het beschikbare terrein om te parkeren wordt vanaf 6 mei steeds kleiner. Per 1 juni is het gehele terrein afgesloten en kan er niet meer geparkeerd worden.

De gemeente heeft als alternatief het Europaplein gereed gemaakt om te parkeren.

Werkzaamheden stoep Mozartstraat / inrit P-garage en laad/los inrit PLT

Aannemer Speessen start woensdag 6 mei met het straatwerk van de stoep langs het Theaterplein, gelegen aan de Mozartstraat. Ook zal gewerkt worden ter hoogte van de inrit van de parkeergarage en de laad/los inrit van PLT.

De aannemer geeft aan dat de P-garage toegankelijk blijft. Het straatwerk zal in 2 delen gemaakt worden, zodat één deel beschikbaar blijft voor in- en uitrijden. Mogelijk moet u korte tijd wachten voordat u kunt in- of uitrijden. We vragen uw begrip hiervoor.

De werklocatie wordt door de aannemer veilig ingericht. Er zal enige hinder ontstaan voor het doorgaande verkeer omdat maar 1 rijbaan beschikbaar is tijdens de uitvoering.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden vrijdag 8 mei gereed.