Pagina opties

Groter
RSS

Werkzaamhedenbericht CenterCourt / Centrumplan Kerkrade (05-06-2020)

Alle planningen onder voorbehoud

Vragen of meer informatie?

Indien u naar aanleiding van dit bericht nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Jos Bauer, projectleider communicatie, centrumplankerkrade@gmail.com of 06-81271777.

Frees- en asfalteringswerkzaamheden Mozartstraat: maandag 8 juni en dinsdag 9 juni

In opdracht van gemeente Kerkrade voert de firma Speessen op maandag 8 juni en dinsdag 9 juni werkzaamheden in de Mozartstraat uit. Asfaltvakken worden gefreesd, waarna deze opnieuw geasfalteerd worden.

Maandag 8 juni wordt het hele werkvak afgesloten voor doorgaand verkeer. Er worden de gehele dag freeswerkzaamheden uitgevoerd. Het openbaar vervoer (bussen) kan het werkvak die dag wel passeren.

Dinsdag 9 juni blijft het werkvak afgesloten voor alle doorgaand verkeer. De hele dag worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Ook het openbaar vervoer (bussen) kan die dag het werkvak dan niet passeren. Er wordt een alternatieve route gereden.

De werkzaamheden kunnen mogelijk enige overlast veroorzaken, we vragen uw begrip daarvoor.

Toegankelijkheid parkeergarage Dirigent en omliggende apartementen/ laad&los sluis Parkstad Limburg Theater.

De locatie voor de parkeergarage en de laad&los sluis van PLT wordt nieuw geasfalteerd. Als gevolg van die werkzaamheden is de garage en de laad&los sluis van PLT op dinsdag 9 juni tot 16.00 uur niet toegankelijk voor in- en uitrijdend verkeer.

Veiligheid

Om de veiligheid voor de omgeving en de wegwerkers te waarborgen zullen ter plaatse twee verkeersregelaars worden ingezet.