Pagina opties

Groter
RSS

Wegwijzer 2020 (10-02-2020)

De nieuwe gemeentegids, de Wegwijzer 2020, is verschenen. Ditmaal in een handig A5 formaat. De huis-aan-huis verspreiding heeft de afgelopen twee weken plaatsgevonden.

De Wegwijzer staat, zoals u gewend bent, weer boordevol informatie over Kerkrade: informatie over en van de gemeente, en uitgebreide informatie aan over instellingen, verenigingen en voorzieningen in de stad.

Achterin de Wegwijzer vindt u ook dit jaar weer de Seniorenwijzer, met informatie speciaal voor ouderen. Wethouder Leo Jongen (Ouderenbeleid) overhandigde afgelopen vrijdag een nieuw exemplaar aan Margriet van Leusen, voorzitter van de Seniorenraad Kerkrade.

Bezorging
Huishoudens met een Nee/Nee-sticker op de brievenbus krijgen geen gids thuisbezorgd. Zij kunnen gratis een gids afhalen in het stadskantoor van de gemeente Kerkrade, Markt 33.

Geen Wegwijzer ontvangen?
Mocht u over een week geen Wegwijzer ontvangen hebben, dan kunt u dit melden bij de uitgever van de gids, Lokaal Totaal.
Mail uw klacht naar Lokaal Totaal onder vermelding van straat, huisnummer, postcode en woonplaats. Lokaal Totaal zorgt vervolgens voor nabezorging.

Vermelding van uw vereniging of bedrijf
Wilt u een vermelding in de Wegwijzer van uw vereniging of bedrijf toevoegen of wijzigen?
Dit kan via de website van Lokaal Totaal of via telefoonnummer 0223-66 14 25.

Online
De Wegwijzer met Seniorenwijzer kan ook digitaal worden bekeken op de website van de gemeente Kerkrade