Pagina opties

Groter
A A
RSS

Uw woning verduurzamen? De gemeente helpt u op weg! (02-05-2019)

Heeft u plannen om uw huis duurzamer te maken? Voor het derde jaar gaan onze gemeentelijke duurzaamheidsadviseurs op pad met duurzaamheidswagen ‘d’r Greeny’ op om u te voorzien van advies over bijvoorbeeld isoleren, zonnepanelen, warmtepompen en subsidies. Ook kunt u terecht voor het lenen van energiemeters of het bekijken van diverse duurzame materialen zoals onder meer isolatiekorrels, driedubbel glas, zonnepanelen en ventilatieroosters. Woont u in een huurhuis? Ook dan loont een bezoek aan d’r Greeny! Energie besparen kan altijd.

U kunt gratis en gewoon zonder afspraak binnenlopen. Makkelijker kan niet! Een unieke service die steeds belangrijker wordt nu de thema’s klimaatverandering en ‘van het aardgas af ‘veel aandacht krijgen.

Wilt u liever thuis advies? Geen probleem, dan komt een adviseur aan huis. U moet hiervoor wel een afspraak maken (zie contactgegevens onder).

Onze adviseurs

D’r Greeny wordt bemenst door Marcel Gijsen en Jo Bijsmans. Marcel en Jo, oud-medewerkers van de woningstichting Land van Rode, weten door hun voormalige werk de weg in duurzaamheidsland en door hun persoonlijke interesse zijn ze nog steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken.

D’r Greeny is de komende periode op de navolgende plekken in Kerkrade te vinden.

Duurzaamheidswagen d'r Greeny op locatie

Datum

Locatie

Tijd

Woensdag 15 mei

Markt Carboonplein Spekholzerheide

10.00 - 13.00 uur

Woensdag 22 mei

Socio-Project Eygelshoven

10.00 - 13.00 uur

Woensdag 29 mei

Markt Carboonplein Spekholzerheide

10.00 - 13.00 uur

Vrijdag 7 juni

Markt Centrum Kerkrade

10.00 - 13.00 uur

Woensdag  12 juni

Socio-Project Eygelshoven

10.00 - 13.00 uur

Vrijdag 21 juni

Markt Centrum Kerkrade

10.00 - 13.00 uur

Vragen of een afspraak maken? 

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u terecht op duurzaam@kerkrade.nl of tijdens kantooruren via 14 045. Op www.kerkrade.nl vindt u allerlei informatie over Duurzaam Kerkrade.