Pagina opties

Groter
RSS

Unieke expositie in stadskantoor (02-10-2019)

MEE Zuid Limburg wil op een bijzondere wijze een beeld weergeven van mensen met een zichtbare en onzichtbare beperking. Dit doen zij door model te staan voor de MEE EXPOsure, een reizende expositie van MEE Zuid Limburg.

Deze expositie is vanaf 8 oktober te zien in het stadskantoor van de gemeente Kerkrade. Wethouder Leo Jongen (Volksgezondheid): “De gemeente Kerkrade vindt het van groot belang dat de maatschappij open staat voor mensen met een beperking. Een fotoreportage is een laagdrempelige manier om mensen hierbij te betrekken.”

Van iedere deelnemer is door verschillende (hobby)fotografen een serie foto`s samengesteld. Met deze expositie brengen zij aan de hand van foto`s op een laagdrempelige manier in beeld wat de impact is van de beperking op het dagelijks leven.

Te zien

De MEE EXPOsure zal op diverse plekken in Zuid-Limburg te zien zijn. Van 8 oktober tot en met 14 november is deze expositie tijdens openingstijden te zien in het stadskantoor van de gemeente Kerkrade. Meer informatie over de expositie en deelnemers is terug te vinden op www.mee-exposure.nl