Pagina opties

Groter
RSS

Uitnodiging vervolgbijeenkomst Sportakkoord Kerkrade op maandag 17 februari (07-02-2020)

Alle sportverenigingen, aanbieders van sport en bewegen en maatschappelijke organisaties zijn van harte uitgenodigd om op maandag 17 februari mee te denken over de toekomst van sport en bewegen in Kerkrade!

Eind vorig jaar heeft de gemeente Kerkrade samen met de Sportstichting Kerkrade, Stichting sociaal cultureel en maatschappelijk werk Impuls en Heton Sportbedrijf een intentieverklaring ondertekend om samen aan de slag te gaan om tot een Lokaal Sportakkoord te komen.

Op dit moment wordt dan ook hard gewerkt aan het Sportakkoord Kerkrade. Sportverenigingen, commerciële aanbieders en maatschappelijke organisaties zetten zich samen in om meer inwoners van Kerkrade aan het sporten en bewegen te krijgen.


Het Lokaal Sportakkoord sluit aan bij de ontwikkelingen van Center Court Kerkrade. Doel is om verschillende initiatieven en vormen van samenwerking te realiseren zodat meer mensen in beweging komen en de samenleving nog meer profijt heeft van de maatschappelijke kracht van sport. Het Lokaal Sportakkoord zal een belangrijke bijdrage leveren om onze inwoners gezonder en vitaler te krijgen en te houden.

Meld je aan
Op 20 januari organiseerden we bijeenkomsten in ’t Westhoes waar veel goede ideeën zijn opgehaald om dit te realiseren. Benieuwd naar de ideeën, kansen en uitdagingen die besproken zijn op 20 januari? Bekijk dan de terugblik. 

Als vervolg vindt op 17 februari een nieuwe bijeenkomst plaats. We gaan dan aan de slag met de kansen en uitdagingen uit de vorige bijeenkomst. Tevens komen we tot concrete acties die we samen kunnen oppakken.


Wat: Sportakkoord Kerkrade

Wanneer: 17 februari 2020

Waar: Abdij Rolduc

Start: 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)


Alle sportverenigingen, aanbieders van sport en bewegen en maatschappelijke organisaties kunnen zich hiervoor aanmelden.


Kun je niet aanwezig zijn, maar heb je wel goede ideeën om meer mensen in beweging te krijgen? Stuur ons dan een E-mail!