Pagina opties

Groter
RSS

Uitnodiging digitale informatiebijeenkomst over windenergie in Parkstad-Zuid (22-01-2021)

logo Duurzaam Kerkrade

De gemeenten Heerlen, Kerkrade en Simpelveld zetten een volgende stap in het project Windenergie Parkstad-Zuid. Zij gaan marktpartijen en ook energiecoöperaties uitnodigen om met concrete voorstellen te komen voor windmolens in Parkstad-Zuid.

Wij nodigen daarom inwoners van Kerkrade-West (Dentgenbach, Kaalheide, Gracht, Terwinselen, Heilust, Spekholzerheide), ondernemers, energiecoöperaties, gemeenteraadsleden en andere belangstellenden van harte uit voor een digitale informatiebijeenkomst over het project ‘Windenergie in Parkstad-Zuid’ op donderdag 28 januari 2021 van 19.00 uur tot 20.30 uur.

Aanmelden en programma

Wilt u deelnemen? Schrijf u dan uiterlijk dinsdag 26 januari 2021 in via www.windenergieparkstad.nl/aanmelden

U ontvangt na uw aanmelding een e-mail met informatie om aan het webinar deel te nemen.

Tijdens het webinar leggen wij u uit wat het vervolgproces inhoudt, aan welke voorwaarden plannen voor windmolens moeten voldoen en gaan we hierover graag met u in gesprek. Deelnemen kan via een computer, tablet of smartphone met internetverbinding.

Wilt u meedoen, maar kunt u zich niet via e-mail aanmelden? Of beschikt u niet over de mogelijkheid om online deel te nemen? Neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente via 14045.

Indien u niet in de gelegenheid bent om live aan het webinar deel te nemen, dan kunt u de opnames vanaf 11 februari 2021 online terugkijken.

Meer informatie

Meer informatie over het project Windenergie Parkstad-Zuid en eerdere bijeenkomsten is te vinden op www.windenergieparkstad.nl

Als u vragen heeft over het project, dan kunt u contact opnemen via info@windenergieparkstad.nl

logo's gemeenten Heerlen, Kerkrade, Simpelveld en logo Parkstad Limburg