Pagina opties

Groter
RSS

Reserve-stembureauleden en stemmentellers gezocht voor Tweede Kamerverkiezingen in maart (23-02-2021)

In maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Deze zullen door de coronamaatregelen anders gaan dan we gewend zijn.

Als gemeente staan we voor de uitdaging om de verkiezingen op een aangepaste, veilige manier te organiseren. Voor de verkiezingen zijn dit jaar daarom veel extra handen nodig. In plaats van de gebruikelijke 174, hebben wij nu namelijk 450 personen nodig om de verkiezingen veilig te kunnen organiseren.

Oproep

Wij hebben een tijd geleden al een oproep geplaatst voor extra stembureauleden en stemmentellers. Naar aanleiding van deze oproep hebben al veel mensen zich aangemeld, waarvoor onze dank!

Hoewel we voor een groot deel de bezetting rond hebben, zijn we er nog niet helemaal. Op dit moment zoeken wij nog reserve-stembureauleden voor maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 maart. Daarnaast hebben we nog stemmentellers nodig voor woensdag 17 maart overdag in het Raadhuis.

Uw hulp is dus nog steeds erg welkom!

Info en aanmelden

Op https://mijnstembureau-kerkrade.nl/ leest u meer over de inhoud van de verschillende functies. U kunt zich via deze website ook meteen aanmelden om mee te helpen op een stembureau.

Om u voor te bereiden op de werkzaamheden is het verplicht een digitale instructie te volgen, gevolgd door een digitale toets.

Nog vragen? Stel deze gerust bij de medewerkers van ons Team Verkiezingen, zij zijn telefonisch te bereiken op nummer 14 045 of via e-mail op verkiezingen@kerkrade.nl