Pagina opties

Groter
RSS

Opening Domino’s in Kerkrade (28-06-2019)

Op 20 juni verrichtte wethouder Dion Schneider (Economische Zaken) de officiële opening van het nieuwe afhaalrestaurant Domino’s aan het Theaterplein in Kerkrade-Centrum. Hier kun je terecht voor een ruime keuze aan pizza’s en sandwiches, om zelf af te halen of om te laten bezorgen.

Best gewaardeerd

Jeroen Boerma en zijn partner Merle Meijer staan zelfs al in de startblokken voor een tweede feestelijke opening. “Vrijdag 28 juni openen we ook onze nieuwe vestiging op de Rodaboulevard. Op beide locaties hopen we een breed publiek te trekken. Hier in het centrum loopt het al uitstekend. Na enkele weken stonden we al in de top 5 van de best gewaardeerde Domino’s in Nederland.”

Sfeervolle stad

Boerma is een jonge ondernemer mét de nodige ervaring: “Ik ben tijdens mijn studententijd in Groningen gestart als pizzabezorger bij Domino’s. Daarna was ik jarenlang bedrijfsleider in Winschoten en Groningen. Nu hebben we de kans gegrepen om maar liefst twee vestigingen in Kerkrade te starten. De sfeer in de stad spreekt ons enorm aan en de mensen zijn heel vriendelijk. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we Domino’s ook hier tot een succes kunnen maken.”