Pagina opties

Groter
RSS

Nieuwe leverancier voor trapliften vanuit Wmo vanaf 2019 (03-01-2019)

De gemeente Kerkrade heeft een nieuwe leverancier gekozen voor trapliften die vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) geleverd worden. Het doel van de Wmo is om mensen te helpen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen en deel kunnen nemen aan de maatschappij. Trapliften die door de gemeente in bruikleen worden gegeven, zijn daar een onderdeel van.

Samen met de gemeenten Beek, Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Nuth, Onderbanken, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Vaals, Valkenburg aan de Geul en Voerendaal heeft Kerkrade naar een nieuwe leverancier van trapliften gezocht. De keuze is gevallen op Oto Trapliften B.V.

Krijgt u in 2019 een nieuwe traplift? Dan wordt deze door Oto Trapliften B.V. geleverd. Daarnaast voeren zij ook de komende tien jaar het onderhoud uit voor alle liften die vanaf 1 januari 2019 worden geleverd.

Hebt u op dit moment al een traplift of wordt uw traplift nog in 2018 geleverd? Dan verandert er voor u niets. Voor de trapliften die onder garantie vallen bij Handicare, kunt u zich in geval van storingen nog steeds melden bij dezelfde onderhoudsleverancier.

Voor de overige trapliften die geleverd zijn voor 1 januari 2019 blijft Welzorg Woning op Maat het jaarlijkse onderhoud uitvoeren. Ook voor eventuele storingen kunt u de komende jaren bij Welzorg Woning op Maat terecht.