Pagina opties

Groter
RSS

Koninklijke Onderscheiding voor de heer Dohmen (18-11-2018)

De heer F.J.J. Dohmen (Frans) ontvangt op zaterdag 17 november aanstaande uit handen van de heer Jos Som, burgemeester van Kerkrade, een Koninklijke Onderscheiding voor zijn inzet als (bestuurs)lid van het Chèvremonts Mannenkoor 1912. Hij wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De uitreiking vindt plaats tijdens de jaarlijkse feestavond van het Chèvremonts Mannenkoor 1912 in het verenigingslokaal, Cafézaal Kloth, , Chèvremontstraat 68, 6463 CL Kerkrade.   

De heer Dohmen is sinds1983 bestuurslid van, conferencier en lid van de Raad van Elf (l983-1993) van het CMK 1912. Hij was medeorganisator van de grote concertreizen naar Wenen, Barcelona en Gent. Daarnaast was hij organisator van kerstconcerten in het Parkstad Limburg Theater te Kerkrade verder was hij jarenlang betrokken bij de grote Kerst-In vieringen in de Rodahal. Tevens was hij één van de kartrekkers van de driedaagse pelgrimstocht van Chèvremont Kerkrade naar Chèvremont in België. Thans- benadert hij sponsoren en zet hij zich in voor de jaarlijkse feestavond 

Verder heeft de heer Dohmen tussen 2006 en 2017 als mantelzorger voor twee bevriende muzikanten gezorgd. Hij verrichtte allerlei zorgtaken en ontfermde zich over het regelen van de uitvaart.