Pagina opties

Groter
RSS

Informatie over de energietransitie in de Duurzaamheidskrant Parkstad Limburg (21-01-2021)

logo duurzaam kerkrade

De energietransitie: overstappen op een duurzamere vorm van energievoorziening, de zoektocht naar duurzame manieren om te koken en onze huizen te verwarmen. Wat betekent dat precies en welke gevolgen heeft dat voor de inwoners van de Parkstad-gemeenten?

Uitgebreide informatie over dit onderwerp leest u in de Duurzaamheidskrant Parkstad Limburg. Deze krant vindt u als bijlage in de editie van Parkstad Leeft! die eind januari huis-aan-huis in alle Parkstad-gemeenten wordt bezorgd.

Zo vindt u in de Duurzaamheidskrant uitleg over begrippen als het Klimaatakkoord, de Regionale Energie Strategie en de Transitievisie Warmte en informatie over de energietransitie in Parkstad. Bovendien leggen alle gemeenten aan u uit hoe zij gaan zorgen voor duurzame vormen van energie in de toekomst.

Welke keuzes zijn er straks? Wat betekent dat voor u? Wat kost het en hoe gaan we dat betalen? Waarom krijgt Duitsland aardgas en gaat Nederland ervan af? Waar kunt u terecht als u vragen of idee├źn hebt? Al deze onderwerpen worden behandeld.

Uiteraard neemt ook de gemeente Kerkrade u in deze Duurzaamheidskrant mee in haar zoektocht naar oplossingen voor een toekomstbestendig, duurzaam Kerkrade.

Houd de brievenbus dus goed in de gaten.