Pagina opties

Groter
RSS

Gratis naar film Before the Flood (08-10-2018)

Duurzaamheid is een thema waarover veel wordt gesproken. De gemeente Kerkrade en de woningcorporaties Wonen Zuid, Wonen Limburg en HEEMwonen hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Op vrijdag 26 oktober organiseren de vier partijen dan ook een gratis filmavond met de film Before the Flood van Leonardo DiCaprio. Locatie is Columbus Earth Center. De indrukwekkende National Geographic film Before the Flood gaat over klimaatverandering. Naast de film worden bezoekers ook uitgedaagd met een quiz over duurzaamheid.

Programma

Op 26 oktober worden alle gasten verwacht tussen 19.00 en 19.30 uur in de foyer van Columbus Earth Center. Ontvangst is met een kop koffie of thee en iets lekkers. In de pauze krijgt men een hapje en drankje aangeboden. Na de film is er nog een leuke quiz die wordt gepresenteerd door Vivian Lataster en waarmee leuke prijzen te winnen zijn. De vragen worden gespeeld via een app op de eigen smartphone (die moet dus mee!). Natuurlijk gaan de vragen over duurzaamheid. Een uitgelezen kans om een interessante en een leuke avond te beleven rondom het thema duurzaamheid.

Voorwaarden en tickets

Waar zijn de tickets te verkrijgen:

Wonen Limburg: film@wonenlimburg.nl

Wonen Zuid: filmavond@wonen-zuid.nl

HEEMwonen: info@heemwonen.nl

Gemeente Kerkrade: duurzaam@kerkrade.nl

Per persoon kunnen 3 tickets worden besteld. Stuur een e-mail en geef hierin uw naam, adres, (mobiel) telefoonnummer en het aantal personen door. Kinderen zijn welkom vanaf de leeftijd van 12 jaar (vanwege de inhoud van het programma raden we aan kinderen onder de 12 jaar niet te laten deelnemen). Aanmelden kan tot en met 19 oktober.

We vragen begrip voor het feit dat aanmelding niet vrijblijvend is. Het aantal plekken in Columbus is beperkt en het zou zonde zijn als er lege stoelen zijn.