Pagina opties

Groter
RSS

Girlband 4LIFE tijdens Euregionale Zwaailichtendag (03-04-2019)

Tijdens de Euregionale Zwaailichtendag op zaterdag 13 april zal de Nederlandse Girlband 4LIFE optreden en kun je kans maken om de meiden te ontmoeten, ze enkele vragen te stellen en een coole selfie te maken. Ze treden van 15.00 uur tot 15.30 uur op, op de Markt. De meet and greet vindt plaats in het raadhuis van 15.30 uur tot 16.00 uur. 

Via de Facebookpagina van de gemeente Kerkrade kunt u kans maken om de meiden te ontmoeten. In het bericht over 4LIFE wordt vermeld hoe en wat u moet doen om een ontmoeting te winnen.

Euregionale Zwaailichtendag

Naast het optreden van 4LIFE is er nog volop vermaak voor de jonge bezoeker. Allereerst mogen zij natuurlijk de hulpdiensten het hemd van het lijf vragen, overal met de vingers aanzitten en alle knopjes van de wagens, motoren en al het andere materieel uitproberen.
Maar er is meer. Zo zal Brandweerman Sam van 13.00 uur tot 15.00 uur in het theater in HuB.Kerkrade aanwezig zijn om de handjes te schudden van zijn fans. Party4Kids is de gehele dag aanwezig op verschillende locaties van het evenemententerrein met hun vrienden van Frozen, Spiderman en Belle.

Voor de voetbalfans is Koempeltje, de mascotte van Roda JC Kerkrade, van 13.00 uur tot 15.00 uur aanwezig. Verder kunnen kinderen zich uitleven op diverse springkussens en zich laten schminken.

Speurtocht met prijzen

Ook dit jaar is er speciaal voor kinderen een speurtocht tijdens de Euregionale Zwaailichtendag. Aan de hand van een stempelkaart kunnen de kinderen door het hele evenementengebied stempels verzamelen bij de verschillende hulpdiensten. De stempelkaarten kunnen op diverse punten opgehaald worden. Deze punten zullen op de dag zelf duidelijk staan aangegeven. Alle stempels verzameld? Lever dan de volle kaart in bij de stad waar de stempelkaart is opgehaald. Uit alle volle kaarten worden achteraf prijswinnaars getrokken. De winnaars worden bekend gemaakt op de Facebookpagina van de gemeente Kerkrade.