Pagina opties

Groter
RSS

Geslaagden VMBO Holz krijgen diploma persoonlijk overhandigd (16-07-2020)

Vanwege de  coronamaatregelen konden de geslaagde leerlingen van het VMBO Holz dit jaar hun diploma helaas niet op de gebruikelijke wijze ontvangen. Toch werd het voor hen een bijzondere diploma-uitreiking  in een bijzonder jaar!

VMBO Holz  vindt dat iedereen in Kerkrade mag zien dan hun leerlingen geslaagd zijn. In overleg met de gemeente Kerkrade is daarom een manier bedacht om aan de geslaagden hun diploma uit te reiken op een manier die recht doet aan de door hen geleverde inspanningen.

Op 6, 7 en 8 juli is een delegatie op pad gegaan met de Beleefbus om in heel Kerkrade de diploma's persoonlijk aan alle geslaagden te overhandigen.

Twan Wijnants, directeur van VMBO Holz: “Ook  voor het diploma van onze geslaagden levert vmbo Holz maatwerk. De geslaagden verdienen een beleving die ze nooit vergeten!”

Wethouder Schlangen:  “Wij zijn trots op alle afgestudeerde leerlingen binnen onze gemeente. Op deze manier hebben samen met VMBO Holz  geprobeerd er voor deze leerlingen een speciaal en onvergetelijk moment van te maken. Graag wil ik alle geslaagden feliciteren met het behalen van hun diploma en hen veel succes wensen in hun verdere toekomst!”