Pagina opties

Groter
RSS

Gemeentesecretaris/ Algemeen directeur Harry Coumans neemt afscheid (16-12-2020)

Eind dit jaar neemt Harry Coumans afscheid als gemeentesecretaris/ algemeen directeur van de gemeente Kerkrade in verband met zijn pensioen.

Het college van Burgemeester en Wethouders kijkt met dankbaarheid en waardering terug op de goede en vruchtbare samenwerking, de afgelopen 7,5 jaar en wenst Harry en zijn familie alle goeds. Huub Wiermans (Personeel & Organisatie): “Wij kennen Harry vooral vanwege zijn vriendelijke en positieve karakter en van zijn inzet om medewerkers in onze organisatie te verbinden. Hij heeft een organisatieontwikkeling, die nog in volle gang is, geïnitieerd waarbij de organisatiefilosofie eigen inkleuring en woorden hebben gekregen.”

Vernieuwende trajecten

Kerkrade heeft mede door zijn toedoen regionale en landelijke aandacht gekregen voor diverse vernieuwende trajecten. Waarbij de recentelijke uitzending over Kerkrade bij het programma ‘ Da’s goed geregeld’ op RTL 4 een goede duiding was over de bedoeling van Harry om invulling te geven aan goed werkgeverschap. Harry was van de dialoog en bewaarde het geduld om het proces niet uit het oog te verliezen en de verantwoordelijkheden op de juiste plaats  te beleggen.