Pagina opties

Groter
RSS

Felicitaties voor 100-jarige mevrouw De Liège-Boss (17-07-2020)

Mevrouw De Liège-Boss en burgemeester Dassen-Housen

Op 11 maart 2020 is mevrouw De Liège-Boss 100 jaar geworden. Helaas heeft de familie haar verjaardag door de maatregelen rondom het coronavirus niet kunnen vieren zoals ze gehoopt hadden. 

Afgelopen week kon burgemeester Dassen-Housen mevrouw De Liège-Boss dan toch bezoeken om haar alsnog van harte te feliciteren met deze bijzondere verjaardag. 

Getrouwd

Mevrouw De Liège-Boss komt uit een gezin met acht kinderen. Tijdens de oorlog is ze getrouwd met Guus De Liège. Samen hebben zij drie kinderen gekregen.

Rijk sociaal leven

Ze heeft altijd hard gewerkt maar daarnaast had ze een heel rijk sociaal leven en was ze lid van meerdere verenigingen. Ze is zelfs president van de KAVO geweest. Daarnaast stond ze altijd klaar voor haar kinderen en kleinkinderen. Inmiddels heeft mevrouw De Liège ook al achterkleinkinderen. Ze geniet er altijd erg van als zij bij haar op bezoek komen.

Hoog Anstel

Mevrouw De Liège-Boss heeft altijd op ‘d'r Tuttelebróch’ in Kerkrade gewoond en was dan ook blij dat ze dicht bij thuis in Hoog Anstel kon gaan wonen. Hier woont ze met veel plezier.