Pagina opties

Groter
A A
RSS

Feestelijke opening gezondheidswinkel Danu Kerkrade (16-11-2018)Op zaterdag 10 november opende wethouder Huub Wiermans (Centrumontwikkeling) gezondheidswinkel Danu Kerkrade aan de Hoofdstraat. Hier kan het publiek niet alleen terecht voor pure, natuurlijke geneesmiddelen en kruiden, maar ook voor gezondheidsadvies in de breedste zin van het woord.

Balans centraal

De enthousiaste ondernemers Evelien Vleugels en Petra Heijnen zijn natuurgeneeskundige therapeuten. “Een goede balans tussen lichaam en geest staat bij ons centraal”, vertelt Evelien Vleugels. “Wij staan met raad en daad klaar voor onze klanten en bieden diverse behandelmethoden aan, zoals magnetiseren, ademhalingstherapie en aurahealing. Na de behandeling kan de klant thuis oefeningen doen om de energie te herstellen en de gezondheid te verbeteren.”
Petra Heijnen vult aan: “In onze zaak is straks nog veel meer te beleven. We gaan allerlei activiteiten organiseren, van meditatie, mindfulness en yoga tot massages en workshops. Daarnaast willen we een podium bieden voor het werk van beginnende kunstenaars en ontwerpers. Maar natuurlijk kunnen de mensen bij ons ook gewoon terecht voor leuke cadeauartikelen, zoals kaarsen, wierook en kussentjes.”