Pagina opties

Groter
RSS

Dit jaar geen Winktersjpas in de Rodahal (08-12-2020)

De gemeente Kerkrade, Jeugd- en Jongerenwerk Impuls, Kinderopvang Parkstad, GGD Zuid-Limburg, Heton en Fontys Sporthogeschool hadden het graag anders gezien, maar helaas kan er dit jaar geen Winktersjpas in de Rodahal georganiseerd worden.

Wethouder Jo Schlangen (Jeugd): “Ik kan me voorstellen dat vooral de jongste bezoekers teleurgesteld zullen zijn. Maar de gezondheid en veiligheid van alle bezoekers van deze activiteit staat voorop. Verplaatsen van Winktersjpas naar hopelijk volgend jaar was daarom de beste optie.”

Alternatief
Om de kinderen tot 12 jaar een alternatief te bieden heeft Impuls Jeugd- en Jongerenwerk een aantal activiteiten georganiseerd. Zo zullen de Jeugd- en Jongerenwerkers op 21 december knutselpakketten bij kinderen thuisbezorgen. Hiervoor moet de kinderen zich tussen 14 december en 18 december voor aanmelden via wvandenbulk@impulskerkrade.nl

Op 23 december is er een wijkactiviteit in jongerencentrum The Future (St. Pietersstraat 3). Hiervoor kunnen zich maximaal 25 deelnemers aanmelden. In ‘t Westhoes (Anemonenstraat 16) wordt ook een wijkactiviteit georganiseerd voor hetzelfde aantal deelnemers. Ook hiervoor moeten de deelnemers zich aanmelden. Dat kan via wvandenbulk@impulskerkrade.nl  Tijdens alle activiteiten wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen en zijn de activiteiten alleen toegankelijk voor kinderen.