Pagina opties

Groter
RSS

Castle of Love Festival zoekt samenwerking op met Beleef Kerkrade! (06-08-2019)

Castle Of Love Festival is voor de 14e jaar op rij terug in Kerkrade. Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019 is het middeleeuwse Kasteel Erenstein wederom het sfeervolle decor van het gezelligste dance-event van Limburg.

“Castle of Love past naadloos binnen de filosofie van Beleef Kerkrade met kwaliteit, sfeer en beleving. En heel belangrijk, het event is gericht op een jongere doelgroep. Om onze stad er nog meer bij te betrekken steken we in op nadrukkelijke samenwerking vanuit Beleef Kerkrade,” aldus wethouder Tim Weijers (Evenementen & Marketing).

Line-up

Net als alle andere jaren is er ook dit jaar weer aan alle muziekstijlen gedacht. Er zijn 5 verschillende podia met ieder hun eigen stijl. Van Dirty House tot Hardstyle en van Housequake tot Urban. Zoveel verschillende stages betekent ook een breed scala aan artiesten. Zo zullen grote namen als Johnny 500, The Darkraver, Tony Junior, Kim Kaey en Freddy Moreira hun opwachting maken, maar is er net als ieder jaar ook ruimte voor lokale artiesten. 

Fairytales

“Dit jaar wordt sprookjesachtig”, vertelt organisator Arno Krijnen enthousiast. Fairytales, het motto van het festival, past uitstekend in en rondom het middeleeuwse Kasteel Erenstein. Het hele terrein zal worden omgetoverd tot een magische locatie, waar het spectaculaire vlot en het sprookjesbos natuurlijk niet mogen ontbreken. Ook de podia zullen volledig in het teken staan van fairytales. Kortom, Castle of Love 2019 is dé plek waar dromen uitkomen en fantasieën werkelijkheid worden. 

Tickets

Tickets en meer informatie over Castle of Love zijn te vinden via: https://castleoflove.nl