Pagina opties

Groter
RSS

BsGW verstuurt belastingaanslagen in tweede helft van februari (18-02-2021)

Logo BsGW

In de tweede helft van februari ontvangt u van BsGW de belastingaanslag voor 2021. Dit is een gecombineerd aanslagbiljet voor de gemeentelijke belastingen en de waterschapsbelastingen.

Bent u aangemeld bij MijnOverheid.nl ? Dan ontvangt u geen papieren aanslagbiljet per post, maar een bericht in uw berichtenbox op MijnOverheid. Houd deze daarom goed in de gaten.

Het aanslagbiljet ziet er anders uit

Het aanslagbiljet is vernieuwd en ziet er dit jaar anders uit dan u gewend bent. De kleur en de indeling van de informatie zijn veranderd. Op de voorkant van het nieuwe biljet krijgt u in één eenvoudig overzicht antwoord op de volgende vragen:

  • Hoeveel belasting moet ik betalen in 2021?
  • Voor welke datum moet het bedrag bij BsGW zijn?
  • Hoe kan ik het bedrag makkelijk betalen?

Op de achterkant van het biljet vindt u extra informatie over het totaalbedrag dat u moet betalen. Zo staat er welke gegevens zijn gebruikt om de verschillende belastingen te berekenen.

Meer inzicht met de Lokale lastenmeter

Bij uw aanslagbiljet ontvangt u ook informatie over de Lokale Lastenmeter.
Dit is een digitaal hulpmiddel waarmee u snel inzicht krijgt in uw gemeentelijke belastingen.

Vragen over uw aanslagbiljet of moeite met (op tijd) betalen?

Neem dan contact op met BsGW. Dit kan door in te loggen via uw persoonlijke pagina Mijn BsGW. Hier kunt u digitaal vragen stellen of een reactie insturen. Ga hiervoor naar de contactpagina op de website van BsGW.

BsGW is ook telefonisch bereikbaar via 088-8420420 op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur. Houd wanneer u belt uw BSN bij de hand.