Pagina opties

Groter
RSS

Beleef Kerkrade vernieuwd! (30-08-2019)

“Kerkrade zit in een positieve flow na het gereedkomen van het stadscentrum. Dit is het moment om door te pakken. Willen we Kerkrade nog meer op de kaart zetten dan is het tijd voor nieuw elan, dat past bij het unieke karakter van Kerkrade,” concludeert wethouder Tim Weijers (Marketing). “Een stad met een spraakmakend verleden en een positieve blik richting de toekomst. Dat komt samen in de nieuwe uitstraling die ontwikkeld is om Beleef Kerkrade te positioneren. Beleef Kerkrade zal via een vernieuwde marketingcampagne verder uitgebreid worden.”

Nieuw logo Beleef Kerkrade

Het nieuwe logo van Beleef Kerkrade is onder begeleiding van een marketingbureau ontwikkeld. Het logo laat onze stad zien (weergegeven als skyline) met in de weerspiegeling daarvan het ondergrondse mijnverleden dat Kerkrade heeft gebracht tot waar het nu staat. De geluidsgolf die staat voor de liefde voor muziek en een ‘heartbeat’ die de passie, liefde en trots weergeeft die de Kerkradenaar voelt voor zijn stad.

Campagne Beleef Kerkrade: 4 pijlers

De vernieuwde stadsmarketing campagne Beleef Kerkrade is gebouwd rondom 4 pijlers: wonen, ondernemen, werken en recreëren. Iedere pijler vertelt een eigen verhaal met daarbij een krachtige slogan en een treffend campagnebeeld. Er is gekozen voor een moderne uitstraling, passend bij het karakteristieke, eigenzinnige karakter van Kerkrade. De 4 pijlers worden verbonden onder de paraplu: Beleef Kerkrade. De marketingcampagne wordt via verschillende kanalen uitgerold. Zowel online, via de social media kanalen als offline op de digitale schermen in de stad en via poster- en flyermateriaal. “Kerkrade is een karakteristieke stad om te wonen, werken, ondernemen en recreëren en dit zal nadrukkelijk naar voren komen in deze campagne. “De afgelopen jaren is Beleef Kerkrade door onze inwoners en ondernemers omarmd. Hier gaan we de komende periode intensief op voortborduren, waarbij we ze graag als ambassadeurs willen blijven betrekken hierbij,” aldus wethouder Weijers.

Wonen: “Kerkrade: Welkom Thuis”
Ondernemen: “Kerkrade: Goeie Zaak”
Werken: “Kerkrade: Dat Werkt”
Recreëren: “Kerkrade: Goed Toeven”

Foto onderschrift: Wethouder Tim Weijers (Marketing) onthult samen met Anya Niewierra van Visit Zuid-Limburg en Jimé Hoen van MijnMarketing.com het nieuwe logo van Beleef Kerkrade.