Pagina opties

Groter
RSS

Aanmelden voor de workshop ‘Positief Gezond Ouder’ (03-10-2019)

​In 2018 was er in Kerkrade de workshop ‘Positief Gezond Ouder’. Omdat deze succesvol was en door de deelnemers gewaardeerd werd, wordt er dit jaar opnieuw een workshop aangeboden.

Huis voor de Zorg organiseert de Positief Gezond Ouder workshop op 28 oktober 2019.

Tijdens deze workshop maakt u nader kennis met het concept van Positieve Gezondheid en hopen wij u te inspireren en motiveren om met uw eigen (positieve) gezondheid aan de slag te gaan. Kortom, een workshop die hopelijk aanzet tot actie!

Bij Positieve Gezondheid ligt het accent niet op uw ziekte of aandoening, maar op uzelf, uw veerkracht en zaken die uw leven betekenisvol maken. Het gaat uit van wat u wél kan in plaats van wat u níet kan. Eigen regie en eigen mogelijkheden staan hierbij centraal.

Wanneer: 28 oktober 2019 van 10.15 tot 12.15 uur

Waar: Raadhuis, Markt 1, Kerkrade

Het Raadhuis beschikt over een lift en is geschikt voor rolstoelen. Daardoor is het Raadhuis goed toegankelijk voor mindervaliden.

Deelname is gratis.
Let op: er is maar een beperkt aantal plekken vrij!

Bent u geïnteresseerd? Meldt u zich dan aan via e-mail: gemeentehuis@kerkrade.nl
Aanmelden kan tot 21 oktober.

Zet in de onderwerp regel van uw mail ‘Workshop Positief Gezond Ouder’. Geef uw naam door en het aantal personen met wie u komt.

Deze workshop maakt onderdeel uit van het Euregionaal Project Senior Friendly Communities. Dit project wordt ondersteund door het Interreg V-A programma Euregio Maas-Rijn.