Pagina opties

Groter

D'r Greeny

D'r Greeny is een oude schaftkeet die is omgetoverd tot een kleurrijke duurzaamheidswagen die door Kerkrade trekt. Twee meereizende deskundigen geven inwoners tips over hoe ze hun eigen woning duurzamer kunnen maken en bewuster kunnen omgaan met energie.

Heeft u plannen om uw huis duurzamer te maken? Voor het derde jaar gaan onze gemeentelijke duurzaamheidsadviseurs op pad met duurzaamheidswagen ‘d’r Greeny’ op om u te voorzien van advies over bijvoorbeeld isoleren, zonnepanelen, warmtepompen en subsidies. Ook kunt u terecht voor het lenen van energiemeters of het bekijken van diverse duurzame materialen zoals onder meer isolatiekorrels, driedubbel glas, zonnepanelen en ventilatieroosters. Woont u in een huurhuis? Ook dan loont een bezoek aan d’r Greeny! Energie besparen kan altijd.

U kunt gratis en gewoon zonder afspraak binnenlopen. Makkelijker kan niet! Een unieke service die steeds belangrijker wordt nu de thema’s klimaatverandering en ‘van het aardgas af ‘veel aandacht krijgen.

Wilt u liever thuis advies? Geen probleem, dan komt een adviseur aan huis. U moet hiervoor wel een afspraak maken (zie contactgegevens onder).

Onze adviseurs

D’r Greeny wordt bemenst door Marcel Gijsen en Jo Bijsmans. Marcel en Jo, oud-medewerkers van de woningstichting Land van Rode, weten door hun voormalige werk de weg in duurzaamheidsland en door hun persoonlijke interesse zijn ze nog steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken.

D’r Greeny is de komende periode op de navolgende plekken in Kerkrade te vinden.

Vragen of een afspraak maken? 

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u terecht op duurzaam@kerkrade.nl of tijdens kantooruren via 14 045. 

Verwante items 

Duurzaamheidswagen d'r Greeny op locatie

Datum

Locatie

Tijd

Vrijdag 21 juni

Markt Centrum Kerkrade

10.00 - 13.00 uur

Woensdag 26 juni

Markt Carboonplein Spekholzerheide

10.00 - 13.00 uur

Woensdag 3 juli

Socioproject Eijgelshoven

10.00 - 13.00 uur

Vrijdag 12 juli

Markt Centrum Kerkrade

10.00 - 13.00 uur

Woensdag 14 augustus

Markt Carboonplein Spekholzerheide

10.00 - 13.00 uur

Woensdag 21 augustus

Socioproject Eijgelshoven

10.00 - 13.00 uur

Vrijdag 30 augustus Markt Centrum Kerkrade 10.00 - 13.00 uur