Pagina opties

Groter
A A

Startersevent Limburg Maastricht

Ondernemen doe je samen!

Het StartersCentrum Limburg organiseert voor de 5e keer een Startersevent Limburg en wel op donderdag 13 december a.s. vanaf 19.00 uur. Plaats van handeling is deze keer het feĆ«rieke Stadhuis op de Markt in Maastricht. We zijn er te gast bij de gemeente Maastricht.

Het Startersevent Limburg is bedoeld voor alle mensen in Limburg die overwegen als zelfstandig ondernemer of zzp'er te starten of de laatste jaren al als zelfstandige of zzp'er zijn gestart. Het bezoek aan het Startersevent Limburg is GRATIS. Het programma bestaat uit een twaalftal seminars over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot het starten van een eigen onderneming: van de wetten en de regels tot het belang van netwerken, van het vinden van klanten met behulp van sociale media tot je bankzaken & administratie en van jezelf als merk profileren tot omgaan met risico's.

Kortom: aan heel veel onderwerpen wordt aandacht geschonken. Bovendien bestaat er ruime mogelijkheid om met de sprekers en elkaar in gesprek te gaan en je persoonlijke vragen te laten beantwoorden. Nieuwsgierig en honger naar startersinformatie? Dan is deze avond het Stadhuis in Maastricht "the place to be" voor jou. Gratis kennis & contacten tanken in kerstsfeer !

Nadere informatie over het programma vindt u op de website van het Starterscentrum.