Hier treft u de persberichten van de gemeente Kerkrade aan die de afgelopen drie jaar naar de pers zijn verstuurd. Persberichten uit vorige jaren zijn terug te vinden onder Nieuwsarchief - Persberichten.

Persberichten

19.02.18: Dance-event White Thursday 2018 voor breder publiek

Het is inmiddels een traditie: op de donderdag voor Pasen vindt op de Markt in Kerkrade voor de achtste keer het gratis dance-event White Thursday plaats. Met de 2018 editie op donderdag 29 maart gaat White Thursday 'back to basic' door een gevarieerd programma neer te zetten voor een breed publiek.

07.02.18 Wietfabrieken sneller en langer dicht

Panden in Kerkrade waar drugs worden verhandeld, geproduceerd of verbouwd, zullen voortaan sneller worden gesloten. Ook de duur van de sluiting wordt langer.

05.02.18: Nieuwe toekomst voor Campus Kerkrade

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kerkrade heeft besloten om de Campus te herstellen. Op woensdag 21 februari zal hierover gesproken worden in de commissievergadering van Grondgebied en Economische Zaken. De gemeenteraad zal uiteindelijk besluiten of het ingediende herstelplan wordt uitgevoerd.

02.02.18: Bakkerij Voncken breidt fors uit op Rodaboulevard Kerkrade

Bakkerij Voncken heeft een gemeentelijke kavel van 3.575 m2 op de Rodaboulevard Kerkrade gekocht. Het gaat om het kavel naast de reeds op dit bedrijventerrein gevestigde centrale bakkerij.