Hier treft u de persberichten van de gemeente Kerkrade aan die de afgelopen drie jaar naar de pers zijn verstuurd. Persberichten uit vorige jaren zijn terug te vinden onder Nieuwsarchief - Persberichten.

Persberichten

27.05.17: Tien stadionverboden en stadionomgevingsverboden opgelegd na play-off derby

De politie heeft zaterdagochtend tien stadionverboden en tien stadionomgevingsverboden overhandigd.

19.05.17: Koninklijke Erepenning voor 400-jarige Broederschap

Broederschap Sint Sebastianus, de oudste vereniging van Kerkrade, ontvangt zaterdag 20 mei de Koninklijke Erepenning.

19.05.17: Kerkrade en Limburgs Landschap samen voor toekomst Nieuw Ehrenstein

Op donderdag 18 mei werd de eerste steen gelegd door wethouder Tim Weijers (Ruimtelijke Ordening, Toerisme) van de gemeente Kerkrade en Wilfred Alblas directeur-rentmeester van Stichting het Limburgs Landschap aan de villa Nieuw Ehrenstein in de Anstelvallei in Kerkrade.

18.05.17: Groene parel Dentgenbachvijver vernieuwd

Niet iedereen in Kerkrade weet van het bestaan af, maar de mooie Dentgenbachvijver is onderdeel van één van de vele groene parels binnen de grenzen van de gemeente Kerkrade. Deze vijver en het gebied eromheen zijn onlangs opgeknapt in het kader van de werkzaamheden voor de Buitenring.

17.05.17: Bierfestival Kerkrade in aanloop naar het WMC

Verschillende bieren én livemuziek in het centrum van Kerkrade! Dat is het Bierfestival dat van 16 t/m 18 juni op de Markt in Kerkrade, in aanloop naar het WMC (juli), zijn vijfde editie beleeft.

04.05.17: Eurode viert Europa

Op 9 mei 2017, de dag waarop in Europa de start van de Europese eenwording wordt herdacht, wordt in Eurode een informatieve bijeenkomst voor inwoners georganiseerd.